ΔΙΑΦΟΡΑ

Καθαρισμός προσώπου μόνο με νερό!

Η αφαίρεση του μακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου μας πριν πάμε για ύπνο είναι απαραίτητος κανόνας που πρέπει να ακολουθούμε αν θέλουμε να λάμπει το δέρμα μας, όπως επισημαίνει κάθε επαγγελματίας ομορφιάς.

Τι συμβαίνει όμως αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε καθαριστικά προσώπου για έναν μήνα; Μία συντάκτρια του FEMAIL το δοκίμασε και παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Το ότι η Lady Gaga και η Αλέξα Τσανγκ έχουν ομολογήσει ότι κοιμούνται με το μακιγιάζ τους, ιντριγκάρισε την ‘Ερικα Τεμπέστα και έτσι αποφάσισε να πειραματιστεί, αλλάζοντας τη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας της.

Στην ηλικία των 30 και έχοντας ξοδέψει αμέτρητα χρήματα σε προϊόντα καθαρισμού, όπως γαλακτώματα, λοσιόν, μαντηλάκια και δίσκους ντεμακιγιάζ, η Τεμπέστα αποφάσισε για ένα μήνα να πλένει το πρόσωπό της μόνο με νερό.

Για τις επόμενες 31 ημέρες άφησε στην άκρη όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα περιποίησης και καθάριζε το πρόσωπό της με μία πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό.

Στο τέλος του πειράματος παρατήρησε ότι το πρόσωπό της ήταν πιο φρέσκο και καθαρό απ’ ότι όταν χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα προϊόντα περιποίησης. ‘Οπως επισημαίνει η ίδια: «Πέρασα τη δεκαετία των 20 ξοδεύοντας αμέτρητα χρήματα σε προϊόντα που τελικά μόνο επιβάρυναν το δέρμα μου. Πλέον θα χρησιμοποιώ μόνο μία κρέμα ημέρας και μία για τις σακούλες στα μάτια, που είναι προφανές ότι τις χρειάζομαι».

Εβδομάδα 1

Εβδομάδα 2

Εβδομάδα 3

Εβδομάδα 4

Είναι προφανές ότι υπάρχει βελτίωση στην υφή και στην όψη του δέρματος!

Σήμερα όμως δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πετσέτα για τον καθαρισμό του προσώπου μας. Η eXnatura έφερε το σφουγγαράκι WOW the puff και μπορούμε πια να απομακρύνουμε ΚΑΙ το μακιγιάζ μας μόνο με νερό γιατί οι φυσικές ίνες του puff από μπαμπού και βαμβάκι “σπάζουν” τους δεσμούς του μακιγιάζ αλλά και των ρύπων της επιδερμίδας μας και μαζί με το νερό κάνουν φυσικό καθαρισμό!

Δοκιμάστε την καθαριστική δύναμη του νερού και των φυσικών ινών και νιώστε την αλλαγή #feelthe change

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *