Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενες εταιρείες Ταχυμεταφορών Courier και ΕΛΤΑ για τον υπόλοιπο κόσμο.

Όλες οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών μετά την ημέρα της παραγγελίας (παράδοση στον συνεργάτη ταχυμεταφορών ή στα ΕΛΤΑ μόνο τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα με Παρασκευή).

Χρόνος παράδοσης

Ελλάδα (courier): 1-3 εργάσιμες μέρες

Ευρώπη (POST): 5-8 εργάσιμες μέρες

Εκτός Ευρώπης (POST): 5-10 εργάσιμες μέρες

Καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες, βλάβες). Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων προϊόντος της επιλογής σας ή τεχνικής αδυναμίας παραγωγής του που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση αποστολής του συγκεκριμένου προϊόντος ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε σχετικά.

Κόστος αποστολής

Ελλάδα - €3, ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των €49!

Ευρώπη και υπόλοιπος κόσμος, 1η Προτεραιότητα - Συστημένο

Βάρος (gr)

100

8

250

10

500

14

1000

21

2000

29

Πληρωμή - Οι αποστολές εκτός Ελλάδας πληρώνονται ΜΟΝΟ με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, paypal ή τραπεζικό έμβασμα.

Αντικαταβολές - Δεν γίνονται δεκτές.

ΦΠΑ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Όλες οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά όχι ειδικούς δασμούς ανά χώρα. Λάβετε υπόψη ότι αποστέλλουμε από την Ελλάδα, την ΕΕ, επομένως ενδέχεται να χρεωθούν πρόσθετοι δασμοί κατά την παραγγελία σε χώρες εκτός ΕΕ. Όλες οι πρόσθετες χρεώσεις καταβάλλονται από τον παραλήπτη. Δεν θα επιστρέψουμε τυχόν τελωνειακά τέλη. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τα όρια της χώρας σας πριν κάνετε την παραγγελία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Χρεώνεται τέλος διεκπεραίωσης 19€ για παραγγελίες που παραδίδονται εκτός Ελλάδας και μας επιστρέφονται χωρίς παράδοση. Τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν ο πελάτης δεν παραλαμβάνει την αποστολή ή δεν θέλει να την παραλάβει λόγω πρόσθετων τελωνειακών ή εξόδων αποστολής. Το ποσό αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής.